„Celý život se učíme. Právě procházím teoretickou přípravou: nákres modelu, výběr látky, střih, špendlení, pálení látky a tak dále,“ napsala Jana Doleželová ke snímku, na kterém pilně zakresluje zajímavý návrh dlouhých společenských šatů. „Výsledek prozradím později,“ dodala tajnosnubně a ke skicám připojila hashtagy „vlastní tvorba“ a „chce to odvahu“.

Bývalá česká Miss roku 2004 se pustila do nového projektu spolu s Marko.in Beauty Atelierem, který patří mladému návrháři, designérovi a stylistovi sarajevského původu Marko Lopatičovi.

Také on se na sociálních sítích pochlubil uměleckým snažením půvabné brunetky, dokonce i kombinací knoflíků na látce. S Doleželovou ostatně dlouhodobě spolupracuje a oblékl ji do nejednoho krásného modelu. Ve své tvorbě totiž preferuje expresivní, barevné a střihově výrazné šaty v rafinovaně jednoduchých liniích.

Jak je vidět, ani práce lékárnice, ani vztah s milionářem Davidem Trundou (41), a dokonce ani dcerka Verunka (1) sympatickou Missku časově nezaměstnávají natolik, aby se nemohla pouštět do nových projektů. Módní kolekce Jany Doleželové by mohla být přitom skutečně zajímavá, přece jenom tahle dáma patří k těm nejlépe oblékaným celebritám malého českého rybníčku...

VIDEO: Jana Doleželová, která se honosí titulem magistry, jakožto čerstvá matka nic nestíhá!

Fotogalerie
67 fotografií