Slováček totiž časopisu Rytmus života svěřil, že Patrasové její problémy s alkoholem přerostly přes hlavu, odmítá si to ale připustit, a proto je jediným řešením poslat ji na léčení i proti její vůli. Rozhovořil se o částečném zbavení svéprávnosti. Schází se prý už kvůli tomu se soudci a lékaři, podporu prý má i u dětí, které s Patrasovou mají, Aničky (23) a Felixe juniora (35).

Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat, ale není to jednoduché. Na druhou stranu, když neudělám nic, může celá situace skončit podobně, jako tomu bylo u Ivety Bartošové, řekl Slováček.

Chci to řešit s doktorem, který stejný problém řešil s Hankou Krampolovou. Je mi jasné, že Dáda s tím v žádném případě souhlasit nebude, ale to naštěstí ani nemusí. Vidím to jako její jedinou záchranu. Tento týden mám sraz se soudcem,prozradil saxofonista další postup.


A Dáda na sebe s odpovědí nenechala dlouho čekat! Tvrdí, že je to jen Slováčkova msta za to, že se s ním chce rozvést, a plán na to, jak Patrasovou připravit o těžce vydělané peníze. „Když jsem podala žádost o rozvod, přemluvil mě, chtěla jsem ji podat znova, proto vznikla tahle kauza. Chce se mě zbavit bez rozvodu. Nechce se rozvádět, chce celý majetek pro sebe. Máme společné jmění manželů,“ řekla Blesku vytočená Patrasová.

A manžela, který už několik let žije se svou novou partnerkou Lucií Gelemovou (36), obvinila i z dalších věcí!

CELÉ VYJÁDŘENÍ DAGMAR PATRASOVÉ ČTĚTE V ZÍTŘEJŠÍM VYDÁNÍ DENÍKU BLESK!

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií