Expřítelkyně Jaromíra Jágra má konečně kluka, co s ní dělá a sdílí úplně všechno. Cestuje, nechává se fotit v oblečení její vlastní značky, jí stejné věci a chodí do fitka na pražském Opatově.

Zvláštní na tom je však to, že je tohle fitness primárně určené ženám, jelikož se zaměřuje na problematické partie, jež muže obvykle tolik netrápí. Navštěvuje ho například moderátorka Eva Decastelo, herečka Eva Čížkovská nebo exmodelka Hana Svobodová. A tak není překvapením, že i prostory jsou celé laděné do růžové barvy, která je větší části mužů spíše proti srsti. 

Dubovickému, který očividně udělá cokoliv, co Veronice na očích vidí, ale evidentně růžová posilovna nijak nebrání v její návštěvě. Hlavně že má po ruce svou Verunku. „Mirek to má v malíku, já jsem slabá jak čaj. Musím ty moje mezery zase dohnat,“ okomentovala Mírovo posilování břicha zamilovaná Kopřivová

Dvojice si dala slušně do těla na různých přístrojích, aby se na sociální síti mohli chlubit svými těly. Co více také svým fanouškům mohou nabídnout než pohled na vymodelované křivky?

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií