Jak se říká, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. A to si moc dobře uvědomuje Veronika Kopřivová. Když před třemi roky začínala randit s Jaromírem Jágrem, který tehdy hrál na Floridě, tak zaplavovala sociální sítě svými kuchařskými výtvory. Bezlepkové koláče, záviny, domácí vývar, na Vánoce došlo na vánoční cukroví, prostě sen každého hokejisty žijícího v cizí zemi.

"Furt přicházíš s něčím novým. Dám ti příklad: Vždycky jsem měl rád bábovky, ale teď si už nedávám ty klasické, přítelkyně mi peče ty bezlepkové, je tam i méně cukru. Metabolismus se s věkem zpomaluje, takže prostě hledáš dietnější řešení,“ řekl před třemi lety pro magazín Forbes Jágr. Ale její pečení postupem času sláblo a víc se věnovala svému byznysu. No a letos se rozešli.

Kopřivová dlouho sama nezůstala a začala chodit s modelem Miroslavem Dubovickým. A i jemu peče bábovky. "Ořechová a mramorová, kdyby jedna nestačila," okomentovala své dva výtvory blondýnka.

A taky samozřejmě dělá sport, který je jejímu milenci blízký - thajbox. S Jardou bruslila a učila se jezdit v mužských bruslích...

VIDEO: Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda?

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií