Ne nadarmo se říká, že z většiny mužů udělá chlapa pořádný vous. Dva metry vysoký charismatický herec Roman Zach je toho důkazem. Když se v půli léta objevil na natáčecím place oblíbeného seriálu z nemocničního prostředí, konkrétně urgentního příjmu, všechny svou novou image notně ohromil. Skoro si totiž nebyl podobný!

„Roman Zach přes prázdninovou pauzu shodil fous. Líbí se vám více před pauzou, nebo teď?“ stojí na oficiálním instagramovém profilu seriálu Modrý kód u dvou fotek sympatického herce, mezi nimiž jsou dva podstatné rozdíly. Na jedné je „doktor Vilkin“ tak, jak ho známe, na té druhé je jako holobrádek s brýlemi.

Pod snímky se sice okamžitě objevila smršť komentářů, většina žen má ale jasno. Vlastně všechny. Smířit se s Romanem bez vousů je pro ně naprosto nepředstavitelné. „To snad ani není on,“ diví se diskutující ženy a dívky. „Vypadá o dost starší! stěžují si.

O zarostlou bradu přitom urostlý herec přišel kvůli natáčení nové pohádky Princezna zakletá v čase, kde hraje dvorního alchymistu. A tuhle vizáž si podle všeho ještě nějakou dobu ponechá. „V premiérových dílech, které právě natáčíme, bude Roman Zach oholen,“ potvrdil prý serveru Super.cz člen štábu, takže je dost pravděpodobné, že jeho změna bude nějak zamíchána i do scénáře.

„Romanův talent není ve vousech, takže se naštěstí nic nezměnilo,“ snaží se na sociální síti všechny nešťastné divačky utěšovat Romanův herecký kolega Saša Rašilov (47), který v Modrém kódu ztvárnil traumatologa a lékaře bez hranic Michala Tomáška.

Dámy, začněte si na bezvousého Romana zvykat. Vzhledem k tomu, že se po prázdninách objeví v hudební show Tvoje tvář má známý hlas, je pravděpodobné, že ho s hladkou tváří uvidíte dost často. A pokud si vylosuje nějakou zpěvačku, dost možná se na televizních obrazovkách objeví i s oholenýma nohama!

VIDEO: Nová postava v Modrém kódu – seznamte se s doktorem Michalem Tomáškem

Video
Video se připravuje ...

Nová postava v Modrém kódu – seznamte se s doktorem Michalem Tomáškem FTV Prima

Fotogalerie
41 fotografií