V Japonsku už je herečka týden a svůj pobyt si tam řádně užívá. „Japonsko. Splněný sen. A přesně takhle to v Tokiu většinou vůbec nevypadá. Tiché velkoměsto. Lidé, co do sebe nevrazí ani v téhle ulici. Ohleduplnost. Respekt. Respekt. Respekt. Pokora. Slušnost. Tradice," napsala Pazderková k fotografii z Tokia plné lidí.

Na svém instagramu sdílí fotografie různých chrámů a klášterů, kam se vydává hledat vnitřní klid neboli zen. Podle svých slov je pro ni výlet na ostrovní stát v Asii jako sen. Při svém pobytu ve městě Ósaka se herečka natolik uvolnila, že dokonce odhodila plavky a užívala si relaxační procedury nahoře bez! A navíc snímek zaslala i na sociální sítě! 

„Onsen na střeše hostelu v Ósace. Něco nádherného," napsala k obnažené fotografii, která okamžitě sklidila velký úspěch u fanoušků i známých kolegů. Snímek herečce pochválila například Marie Doležalová (32) nebo zpěvačka Dara Rolins (46). Přes ňadra si ale Pazderková rafinovaně připojila malý obrázek, aby zakryla pohled na bradavky. Tedy od Vás bych cenzuru nečekal," zlobí se jeden z fanoušků. 

VIDEO: Úžasňákovi 2: Jak Iva Pazderková dabovala vynálezkyni Evelyn

Fotogalerie
107 fotografií