Kde seděli František Janeček, Pavel Zedníček, Tereza Kostková či Jaromír Hanzlík? Na nové fotce je to jasně vidět! Třeba moderátora Všechnopárty Šípa usadili manželé Gottovi do první řady hned vedle kamarádky Jiřiny Bohdalové ( 88). Naopak Jan Kraus, ač bývalý kolega Gottové z Primy, na snímku stojí mimo sedačky. Je jasné, že dostal místo k sezení, ale ve zvěčněném momentu jako by stál co nejdále od Karla Šípa. Důvod? Nemusejí se!

Takhle seděli slavní na osmdesátinách Karla Gotta
Autor: Facebook


„S Janem Krausem nás nikdy nikdo nepředstavil a nikdy jsme se nepotkali. Jednou jsme se tak minuli, bez povšimnutí z obou stran. Karel Gott slavil pětasedmdesátiny a oba jsme byli mezi pozvanými. S Ivanou Chýlkovou jsme se pozdravili, ale pan Kraus dělal, že mě nevidí,“ dával nedávno Šíp k dobru historku starou pět let. A stejná situace se opakovala i letos na Gottových osmdesátinách. Neměl by tyhle dva zpěvák už konečně usmířit?

"Pan Kraus stál v Divadle Na Jezerce na boku proto, že měl v ten večer představení a dorazil tedy až téměř k úplnému konci. Žádný jiný problém v tom nebyl a ani v tom žádný problém prosím nehledejte!" řekla k tomu zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

VIDEO: Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
100 fotografií