Během reality show excentrické rodiny Štikových (nazvané jednoduše Štiky) v jedné předvánoční epizodě překvapila Ornella Koktová celou svou rodinu nečekaným rozhodnutím pořídit si pejska. Překvapený byl zejména její manžel Josef Kokta a ještě více se divili pak oba manželé, když se kvůli novému čtyřnohému kamarádovi museli odstěhovat z vily, v níž do té doby spokojeně bydleli.

Přesto bývalá modelka a nyní matka na plný úvazek Ornella nikdy nelitovala, že si Shadowa pořídila, a dokonce svému mazlíčkovi vytvořila vlastní profil na sociální síti. Nejnovější příspěvek na stránce roztomilého Shadowa (který dostal jméno po pejskovi z filmu Neuvěřitelná cesta) ale nebyl nikterak pozitivní.

Byl na něm snímek ležícího retrívra se smutným kukučem a u toho popisek „Když tě na procházce přes plot rafne vzteklej pidi čokl…“ Na pejskově levé zadní pacce přitom nelze přehlédnout modrou bandáž.

Všichni mu v komentářích samozřejmě přejí, aby se jeho poraněná pacinka co nejdříve uzdravila, a my se k nim pochopitelně přidáváme. Pro Shadowa je totiž nepochybně dost těžké zůstat chvíli v klidu, vzhledem k tomu, že jako každý jiný zlatý retrívr i on velice miluje vodu. Na procházkách ve Stromovce, jak Koktová prozradila, prý nikdy nevynechá ráchání se ve zdejších zabahněných vodách…

VIDEO: Štiky: Monice vadí vnuk i pes

Fotogalerie
38 fotografií