Na začátku července letěla do italského letoviska Amalfi. V Kampánii, kousek pod Neapolí, se vdávala maminka její velké kamarádky, topmodelky Pavlíny Pořízkové (54). „Kdo četl mou knihu Případ Pavlína, tak ví, o koho jde,“ řekla Blesku Formanová, která fotky z veselky zveřejnila na sociální síti. „Při cestě ze svatby jsem ale ztratila v Římě kufr, ve kterém jsem měla ty krásné červené šaty,“ podělila se o nepříjemnost z přesunu.

I když topmodelka vdávala maminku Annu (73), vypadaly spíše jako sestry. „Láska vítězí! Gratuluju, mami a Joe,“ naťukala Pavlína na svůj instagram, kde otčíma titulovala zásadně »Papa Joe«.

„V třiasedmdesáti a dvaasedmdesáti jste oba mou inspirací. Dva roky v Ugandě v mírových sborech. Papa Joe otevřel kliniku k léčbě rakoviny, maminka vyučovala porodní asistentky na univerzitě. A pak nejromantičtější svatba na pobřeží Amalfi,“ vyprávěla Pořízková, rozradostněná, že v jeden okamžik získala novou rodinu – »tátu«, pár nových sourozenců, sestřenic a bratranců. Vlastní otec slavné modelky Jiří Pořízek se s maminkou Annou rozešel po strastiplné emigraci do Švédska, kde dodnes žije. S Pavlínou se potkává sporadicky. Naposledy se po 16 letech viděli v roce 2014 v Prostějově, odkud jejich rodina do Skandinávie odešla.

Newyorčanky Pořízková a Formanová pak spolu odletěly do Česka – Pavlína poznávat krásy vlasti (Krumlov, Červená Lhota...), Formanová pak na další veselku do Starých Splavů u Máchova jezera. „Vdávala se Matisse, vnučka Milošova bratra z Austrálie. Mám Milošovu část rodiny moc ráda. Během pobytu v Česku se potkám také s jeho syny Matějem a Petrem a jejich rodinami,“ svěřila Blesku Formanová.

Gottova ex Martina Formanová: Náš vztah není o pár slovech...

Video
Video se připravuje ...

Gottova ex Martina Formanová: Náš vztah není o pár slovech... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií