Dara Rolins je nejenom skvělá zpěvačka, ale také dobrá kolegyně, která ostatní podporuje. V pondělí totiž proběhl křest nového CD slovenské zpěvačky Dominiky Mirgové, na který byla Rolins pozvána jako kmotra – a své úlohy se zhostila velmi ráda. 

„Dominika Mirgová mě poprvé okouzlila v SuperStar, kde jsem porotcovala, v té době s Lolou v bříšku. Takto důkladně ji představuji mým českým bratrům a sestrám,“ napsala k fotce z křtu na svém instagramu Dara. 

Na událost dorazila zpěvačka samozřejmě perfektně vyladěná v bohémských růžových šatech s bolerkem a outfit doplnila netradičně barevnými teniskami. Pány ale zaujalo především to, že si opět nevzala podprsenku a pod šaty se jí tak rýsovaly bradavky.

Už před několika týdny se Dara na sociální síti jasně vyjádřila, co si myslí o tom, když některý z jejích fanoušků na tento fakt poukáže. Nevím, co tě žere, ale hlavně co ti je do mých bradavek?! Budu si nosit a nenosit podprdu, kdy JÁ budu chtít. Ne ty. Vynechat moje bradavky z tvého zorného úhlu a řeš ty, co máš doma. To bude nejlepší,“ zpražila jednoho ze svých fanoušků na instagramu. 

Podle serveru Profimedia navíc svůj outfit zpěvačka okořenila luxusními hodinkami Rolex, které mají hodnotu přibližně 830 tisíc korun! V době, kdy Dara ještě randila s rapperem Rytmusem (42), nosili tyto hodinky oba dva. Láska k luxusu totiž bývalé partnery mimo jiné také spojovala. 

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první. 

Fotogalerie
166 fotografií