Někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě známá i z Modrého kódu Daniela Šinkorová na svém instagramu přiznala, že létání nezvládá bez prášků na stres, a tak byla po příletu z dovolené lehce indisponovaná. 

„Dobří lidé ještě nevymřeli! Když jsem se minulý týden vracela z dovolené letadlem, tedy tradičně nadopovaná prášky proti stresu, čili otupělá, unavená a roztržitá, zapomněla jsem při odjezdu z pražského letiště na lavičce u autobusové zastávky počítač,“ líčí nepříjemnou situaci na sociální síti herečka. 

I přesto, že v 99 případech ze 100 by o notebook pravděpodobně přišla, na herečku se usmálo štěstí. „Po několika hodinách mi zazvonil telefon a ozvala se cizinecká policie s tím, že počítač našel nějaký cizinec a odevzdal jim ho! Skákala jsem radosti až ke stropu,“ líčila pocity štěstí Šinkorová, která měla jistě v počítači i pracovní záležitosti, možná i k chystanému muzikálu Ne/Normální, kde se představí v hlavní roli.

Na závěr se rozhodla neznámému cizinci poděkovat alespoň formou statusu na instagramu. „Děkuji za neuvěřitelný lidský přístup a vstřícnost a pocit, že v téhle zemi ještě pořád funguje slušnost a morálka,“ uzavřela slovenská herečka. 

VIDEO: Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
93 fotografií