Kopřivová nikdy nebyla miláčkem Jardových fanoušků a fanynek, toho si je plně vědoma. Ale mrzí ji, když ji obviňují, že si na Jardovi postavila reklamu a žila na jeho účet. Mnozí si totiž vyvodili, že zatímco Jágr tvrdě pracoval, ona za jeho peníze vesele cestovala. Tak to ale podle ní není. 

„Vlastní výdaje a cesty po světě jsem si platila sama. Věřím, že bych nemusela, ale nejsem typ ženy, co stojí s nataženýma rukama a žije pouze z toho, co přinese druhý,“ vysvětlila proto teď na svém instagramu. „Psalo se o mně, že poté, co můj kredit začal stoupat díky Jágrovi, založila jsem si eshop s oblečením. Byly tam i další spekulace spojené s tím, že Jaromír má něco společného s mojí prací," postěžovala si blondýnka.

„Je moc dobře dohledatelné, že eshop jsem si založila už dávno předtím, než jsem Jaromíra poznala. Po nějaké době jsem ho pouze přejmenovala. Celej byznys jsem si vybudovala sama,“ líčí s tím, jak ji reakce lidí mrzí.

A poněkud nečekaně se vyjádřila i k tomu, že před seznámením s Jardou měla tančit u tyče. „V německém topless baru jsem si rok o víkendech přivydělávala, abych se samostatně dostala z finančních problémů, které mi způsobil hlavně můj expřítel a moje naivita. Už v 19 letech jsem si zařídila vlastní kadeřnický salón a začala podnikat,“ dodává.

VIDEO: Kopřivová po rozchodu s Jágrem: Žužlání prstů s novým chlapem!

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová po rozchodu s Jágrem: Žužlání prstů s novým chlapem! redakce Blesk

 

Fotogalerie
131 fotografií