Knižní veletrh přilákal velké množství známých tváří, a dokonce i těch, co v poslední době nebyly moc vidět. Zpěvačka Aneta Langerová, která se netají svou lesbickou orientací, zde společně s herečkou Bárou Hrzánovou (55) představily svůj společný projekt, audioknihu s názvem 'Pane Bůh, tady Anna'. Hrzánová textu propůjčila svůj hlas a Langerová k němu složila hudbu. Obě dámy, jež spojuje velice blízké přátelství, dokonce společně cestují po mnoha českých městech se svým jevištním čtením.

Také Hrzánová, přestože je už dvaadvacet let šťastně provdaná za herce Radka Holuba (50), s nímž má dospělého syna Tondu (21), se netají svou slabostí pro něžné pohlaví – a obzvláště pro Langerovou. V minulosti byla nejednou spatřena v těsném objetí s touto historicky první vítězkou hudební soutěže Česko hledá SuperStar. Nejinak tomu bylo i v areálu holešovického Výstaviště, kde tuhle drobnou herečku s nezapomenutelným hereckým projevem Langerová doslova a do písmene zvedala radostí do vzduchu.

Vzápětí však už zpěvaččiny něžné doteky patřily pouze její přítelkyni, jejíž identitu zatím krásná umělkyně veřejnosti neodhalila. Langerová ostatně patří k celebritám, které si své soukromí bedlivě střeží. Nic ze svého osobního života nedává ani na sociální sítě, kde jsou na sebe mnohé hvězdy schopny prozradit první poslední. Se sympatickou brunetkou s dlouhým ohonem se Langerová neustále mazlila, hladila ji po tváři, sdílely navíc jeden kelímek s pivem a dokonce si navzájem půjčovaly i deku, pod kterou se v nepříliš teplém počasí zahřívaly. Zkrátka vrkaly jako dvě čerstvě zaláskované hrdličky…

VIDEO: Aneta Langerová v říjnu 2017: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií