Po společném představení ve Viole si rozhodně neřekly rychlé ahoj a nerozešly se do svých domovů. „Nejprve si v houfu kamarádek daly pivko a pak všechny ve výborné náladě táhly noční Prahou,“ popsal Blesku očitý svědek. Neměly však namířeno do jiného podniku, ale kráčely rovnou k bytu v centru Prahy, kde Hrzánová žije se svým manželem, hercem Radkem Holubem (50), s nímž má dospělého syna Tondu (21).

Mladá múza

O tom, že Bára s Anetou v poslední době tráví každou volnou chvilku, Blesk už několikrát informoval. Hrzánová je sice vdaná, k Radkovi se ale na veřejnosti tulí rozhodně méně vřele než k lesbicky orientované zpěvačce. Svou mladičkou múzu naposledy objímala a líbala před zraky všech na křtu společné audioknihy Pane Bůh, tady Anna.

Třetí pohlaví

„Pokud ucítím, že to vychází ze srdce, je mi docela jedno, jestli je to muž, nebo žena,“ prohlašuje Hrzánová s tím, že pojem »třetí pohlaví« prý vymysleli kvůli ní. V autobiografické knížce Vinnetou naší doby se dokonce vyznala i z citů k Anetě. Vše mělo začít pohledem do očí. „Z nich to seběhne do srdce a k tomu všemu dalšímu…“ popisuje Bára, jak probíhalo její osudové setkání s historicky první vítězkou SuperStar.

VIDEO: Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií