Pár tvoří tihle dva známí umělci již dlouhých devět let a mají spolu navíc syna Aloise (6), přesto se často na veřejnosti objevují bok po boku a působí jako čerstvě zamilované hrdličky. Snad jim ta romantika vydrží i teď, když jsou konečně svoji. 

„Všem, kteří přejí lásku, zpíváme do světa, že jsme se 1.5.2019 oddali!,“ pochlubil se v sobotu na svém instagramu Dyk. Své romantické sdělení obohatil také fotografiemi svého nejšťastnějšího dne.

Také podle informací Blesku si měli Vilhelmová s Dykem říct své »ANO« při dokonale utajeném obřadu v Blatnici pod Svatým Antonínkem. V obci ležící u Hodonína v Jihomoravském kraji se ostatně svatby pořádají dost často. Držitelku Českého lva s hercem a muzikantem měla údajně oddat starostka.  

Podle zdrojů Blesku se svatba uskutečnila na kopci svatého Antonína v Blatnici pod Svatým Antonínkem. Na tomto kopci se nachází a proslulé poutní místo. Konají se zde však i civilní svatby, a to u studánky, která je níže na kopci.

Novomanžele oddávala místní starostka Svatava Blahynková. Ona a místní tajemnice  byly jediné osoby, které o této utajované svatbě věděly. Místní lidé zaznamenali tu slávu, když dorazily dva autobusy, které přivezly svatebčany. Rádi by se na kopec vyšli podívat. Stáli tam však bodyguardi a hlídali, aby snoubencům nikdo nenarušil jejich nejvýznamnější den.   

Mezi hosty bez pochyby nechyběl zpěvák Viktor Dyk (50), exmanžel hvězdy Ordinace Ivany Jirešové (41). Ten se totiž nedávno na sociální síti pochlubil snímkem, na kterém je spolu s přítelkyní Kateřinou, oděn do bílé a na cestě na svatbu. Viktor sice v komentářích dostal řady gratulací, o jeho velký den však nešlo. Pravděpodobně se tak ocitl právě na svatbě svého známějšího bratrance Vojty. 

VIDEO: Tatiana Vilhelmová promluvila o svatbě s Vojtou Dykem a dětech!

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Vilhelmová promluvila o svatbě s Vojtou Dykem a dětech! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
43 fotografií