Poté co byla Hanka Krampolová propuštěna z nemocnice, kde skončila po kolapsu organismu, to chvíli vypadalo, že se poučila a dá se do kupy. Dokonce to slíbila i svému milujícímu manželovi Jiřímu Krampolovi.

Vyhublá Hanka prošla nedávno v salónu krásy svěží proměnou a začala opět chodit do společnosti. Jirkovi ale neustále dělá starosti její nechutenství k jídlu, a tak jí podle svých slov vyvařuje a hlídá, jestli jí. Na cigarety, i přes doporučení lékařů, ovšem nezanevřela, ba naopak! Kouří jednu za druhou.

Na velikonoční svátky se Krampolovi vydali na doplnění zásob do místní samoobsluhy a Hanka raději přenechala starost o nákup svému manželovi. Zatímco on s utrápeným výrazem plnil košík, Hanka na něj čekala venku a kouřila jednu za druhou! Pokusy o kouření elektronických cigaret přišly vniveč, Hanka se totiž vrátila k těm klasickým.

U východu ze samoobsluhy se pak Krampol zapovídal s jistou pejskařkou. Zřejmě mu chybí jejich fenka jorkšířského teriéra, která ale musela kvůli Hančině nemoci z domu. „Ta se z nás má nejlíp. Dali jsme ji k naší kamarádce, která se o ni teď stará," prozradil před časem herec, který ale není rád, že doma zůstal jako kůl v plotě. „Ta samota je nejhorší," postěžoval si.

VIDEO: Krampolová skončila v blázinci! A v dokumentu o Gottovi k jeho osmdesátinám zapomněli na dceru Dominiku!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová skončila v blázinci! A v dokumentu o Gottovi k jeho osmdesátinám zapomněli na dceru Dominiku! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
73 fotografií