Protože Tereza Maxová i Daniela Peštová žijí trvale v cizině, nemohou dnes se svými mladšími bratry být a oslavit s nimi Den sourozenců. Aby jim ale vzkázaly, že je mají rády, vylovily jejich společné snímky z rodinného alba.

„Tak tohle je stylová perlička s mým bráškou. 70. léta," napsala k fotografii topmodelka žijící Tereza v Monaku. Fanoušky retro snímkem dost pobavila, hlavně kvůli vykasaným ponožkám a na tu dobu typickým dřevákům.

Víc fešáckou fotku sdílela se svými fanoušky Daniela Peštová. Ta vybrala snímek, na němž je se svým mladším bratrem Pavlem v plavkách. A mnoho lidí v jejím bratrovi „našli" jejího nejstaršího syna Yannicka, tedy jeho podobu. Skvělé geny mají holt v rodině, z obou totiž vyrostli neskuteční krasavci. 

Pozdrav s přáním k svátku dostala od své sestry i těhotná Jasmina Alagičová (29) a na sestry si vzpomněla i Zuzana Belohorcová (43). „Pár foteček z archivu, když už je dnes ten Den sourozenců. Miluji vás sestřičky moje. Jsme silná a dobrá sourozenecká trojka," napsala k archivním fotkám slovenská moderátorka.

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

 

Fotogalerie
36 fotografií