„Už dlouho na ten telefon nadával, že mu k ničemu není. Tak se ho konečně zbavil,“ potvrdila deníku Aha! hercova sousedka z domova Slunečnice v pražských Bohnicích. Nejmladší ze Tří chlapů v chalupě prožil téměř celý život s manželkou, herečkou Věrou Tichánkovou (†93) v krásném bytě na Vinohradech, ten však musel opustit.

Byla už nezbytné mít nad hercem čtyřiadvacetihodinový dohled a takovou službu by si nedokázal z důchodu zaplatit. Jedině, že by s ním bydlela dcera Marie (64). To však nepřipadalo k úvahu, jelikož ta už mnoho let žije a pracuje ve Francii. „Právě na dceru si stěžoval, že mu nevolá. Ladislava Trojana, že se neozve, ani nepřijde. Dostal na telefon najednou vztek,“ pokračovala dál spolubydlící s tím, že Skopeček má i teď chuť chovat se neustále společensky. „Rád si povídá a nejradši se ženskými,“ vysvětlila.

Nejvíc na tapetě prý je vždycky Ladislav Trojan (86), s nímž – a ještě s Lubomírem Lipským (†92) – tvořili ve Třech chlapech hvězdnou trojku. „Říkal, že byli nerozluční kamarádi a teď se nějak trhnul,“ prozradil nejmenovaný zdroj.

Loni v září mu na oslavu třiadevadesátých narozenin přišel pogratulovat i kamarád Ladislav Trojan. Po telefonu mu poblahopřála i dcera Marie. Možná se herec na telefon naštval jen proto, že v něm už nic neslyšel a ani naslouchátka už nepomáhala...

VIDEO: Skopeček dva měsíce po smrti Tichánkové: Nová žena?!

Video
Video se připravuje ...

Skopeček dva měsíce po smrti Tichánkové: Nová žena?! Luboš Procházka, Petr Novovotný

 

Fotogalerie
37 fotografií