Dcera Marie (63), která žije ve Francii, se mu prý ozve jen zřídka. „A teď volala před tou velkou slávou na Hradě. Řekl jsem jí, že tam jdu s kamarádem, že ona si to nezaslouží,“ komentoval Skopeček a vysvětlil, proč je na dceru tak naštvaný.

„Jednou jsem si zlomil žebro a skončil v nemocnici. Když jsem se tam potom uzdravil, pan primář přišel s tím, že musím do domova důchodců. Nesouhlasil jsem a on si povolal jako posilu mou dceru,“ popisuje rozezlený Skopeček.

Vše je její vina

Před víc než rokem tak herec skončil mezi obyvateli Domova pro seniory Slunečnice v pražských Bohnicích. „Ona může za to, že jsem teď v důchoďáku! Strčila mě sem, protože se prostě o mě doma nechtěla starat. Kvůli ní jsem přišel i o byt... A teď by šla se mnou na Hrad? Tůdle!“ rozohnil se herec, slavný jako prostřední z Potůčků ze seriálu Tři chlapi v chalupě.

Garde do Vladislavského sálu, kde si přebral medaili Za zásluhy, mu tak 28. října dělal kamarád. „Sám bych si pro tu medaili nedošel. Už moc špatně chodím, a především téměř nic nevidím,“ posteskl si Skopeček.

Právě kvůli slabým očím pak během neděle propadl panice, že se mu jeho metál ztratil. Ležel přitom na pokoji přesně tam, kde mu jej uložili...

Fotogalerie
13 fotografií