Dnes máme dodatečné Vánoce. Když už je ten poslední březen a letní čas, tak ať to všechno pospojujeme,“ napsal na svou sociální síť moderátor, který si po třech měsících v nemocnici užívá pobytu doma.

Vánoce patří mezi jeho nejoblíbenější svátky, a tak se není čemu divit, že se s partnerem Kubou rozhodli, že je oslaví dodatečně. Na sociálních sítích se moderátor pochlubil honosnou vánoční výzdobou, nechyběl pestrobarevný vánoční stromek či světýlka na domu podél okapu.

Aby doma navodili správnou vánoční atmosféru, zatáhli prý s přítelem závěsy. Duben tak bude u Musilů ve znamení Vánoc, protože 27. 4. ho ještě čeká „Štědrý den“ s rodinou. 

Musil ale nelení a mezitím se pomalu chystá do práce. V úterý ho totiž čeká první natáčecí den po návratu z nemocnice. „Na zítřejší první natáčení je všechno připraveno. Držte nám palce, ať to všechno vyjde, a tolerujte případně to, co se mi nepovede. Ještě vymýšlíme, kde a jak budu sedět ve studiu.“

„Ale to se nakonec nějak vyřeší,“ svěřil se svým fanouškům Musil na instagramu. „Všechno už je v rukou a síle mého těla,“ dodal moderátor. 

VIDEO: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

Fotogalerie
76 fotografií