To první nechala vytisknout Simona, manželka Věřina adoptivního syna Františka (†33), která zpěvačku obdarovala dvěma vnoučaty Meliskou (11) a Dominikem (12), zřejmě jedinými dědici Bílé.

Máme jména

„Sestřina snacha, které jsme včetně Věry všichni říkali Nevěsta, nechala udělat parte, které se naší celé rodině ani trochu nelíbí,“ řekl deníku Aha! Věřin bratr Ladislav Giňa (55). Simona (37) totiž uvedla pouze jména svých dětí a za další pozůstalé tam pouze stojí »Bratrové a sestry«, s čímž Giňa zásadně nesouhlasí.

„Jako Věřiných sourozenců je nás dohromady pět a máme svá jména! A co to znamená »sestry«? Věra vždycky měla a má pouze sestru jednu jedinou. Museli jsme nechat vytisknout nové parte,“ prohlásil rázně Giňa. Dotčen nebyl prý ale jenom on a jeho sourozenci. „Ale taky Věřini synovcové, neteře a další a další. Copak oni do rodiny nepatří?“ tázal se nevěřícně Giňa.

PŘÍMÝ PŘENOS Z POHŘBU VĚRY BÍLÉ SLEDUJTE OD 10 HOD. ZDE!!!

Nezajímali se

Podle informací deníku Aha! zpěvaččina snacha ale partem naplňovala zpěvaččino přání. „Věra nadevše milovala svá vnoučata a ze sourozenců byla velmi nešťastná a zklamaná. Nezajímali se o ni a nechali ji třít bídu s nouzí, i když si za ni mohla z většiny sama. Byla ale velmi nemocná a mohli se postarat alespoň o to, aby měla na ubytovně čím topit,“ čílil se jeden z Věřiných nejbližších, který nechce být jmenován.

Fotogalerie: Smrt zpěvačky Věry Bílé (†64): Žila na…
110 fotografií

Poslední vůle

„Netopila, nastydla, přechodila silnou chřipku, tohle její už tak hodně nemocný a oslabený organismus nemohl vydržet,“ dodal ještě náš zdroj. „Nevím, co si sestra přála nebo nepřála. Já ani nevím, jestli sepsala nějakou poslední vůli. To se všechno dozvíme, až budeme mluvit s notářem,“ staví se k celé věci zatím Giňa. Poslední rozloučení se zpěvačkou proběhne tuto sobotu v kostele v Rokycanech.

 

Fotogalerie
34 fotografií