Koncem ledna se po třech letech rozpadl vztah Adama Mišíka (21) s modelkou Dianou Kratochvílovou (20). Zpěvák jen nerad přiznal, že důvodem rozchodu bylo, že neměl školu s maturitou. Teď se kráska objevila po boku nového chlapa, a ke všemu s jeho příbuzným!

Diana Kratochvílová se totiž dala dohromady s Mišíkovým bratrancem Rudolfem Rudyšarem. Ten je podle informací Blesku kromě jiného kontroverzním asistentem předsedy KSČM Vojtěcha Filipa.

Rudyšar přitáhl pozornost, když své nabušené Audi A8 zaparkoval přímo v  zákazu stání. Sám tehdy Blesku vysvětlil, že chce takto dopadnout vandala, který mu jeho audinu už několikrát poškodil, a že ho dokonce k nerespektování předpisů nabádali sami muži zákona!

„Policie mi radila, abych se vždy snažil parkovat co nejblíže kamerovému systému pro další identifikaci pachatele. S ohledem na snahu parkovat co nejblíže kamerám se občas postavím na místo, které není vyhrazené k parkování, a někdy tak udělám i v situaci, když je volné parkovací místo, ale není pod kamerou,“ napsal Blesku.

 „Má hlučné sportovní auto Audi R8 za několik milionů, které při jízdě schválně túruje a parkuje, kdekoliv chce. Nejčastěji na zákazu zastavení v Hellichově ulici, ale jinak běžně po chodnících,“ napsal Blesku před časem čtenář. O tom, že mladý Rudyšar autoškolu nejspíše prospal, se mohl přesvědčit také fotograf Blesku. Rudyšarova červená audina opět parkovala za značkou se zákazem. A ještě v protisměru!

„Říká se, že Dianě měl napsat hned po jejich rozchodu,“ řekl Expres.cz zdroj z jejich okolí. Adam se svým bratrancem ale nejsou dlouhodobě v kontaktu.

„Stydí se za něj. Stydí se za to, že je v KSČM. Nechce s ním mít nic společného, nechce být spojován s komunistou,“ dodal k situaci Expresu tajný zdroj. Rudyšar se prezentuje jako bohém, který rozhodně nemá hluboko do kapsy.

Odkopnutý Mišík ale nebrečí doma do polštáře. I on už si našel za Dianu náhradu. Zamiloval se do jiné modelky, tentokrát letošní vítězky Miss Czech Republic Denisy Spergerové(18). S tou se dokonce ukázal na nedávném předávání cen Anděl.

Fotogalerie
28 fotografií