Brýlatý mladík byl totiž ještě před rokem Terezou! „Nebyla jsem si jistá, celé to plavalo, ale něco tam v těch hlubokých polohách bylo. Je tam velký charakter a síla v tom hlase, proto jsi u mě v týmu,“ shrnula jeho výkon slovenská zpěvačka. „V tom návalu emocí jsme se ani nezeptali, kdo jsi,“ povídal zmateně její konkurent Vojta Dyk (33). „Jmenuji se Danny a jsem z Chomutova,“ stihl ze sebe soutěžící vysoukat a zmizel z pódia.

Jeho příběh tak trochu připomíná Dášu alias Luďanova bratra Pavla ze seriálu Most! – akorát naopak. „Mám za sebou osudový rok. Narodil jsem se ve špatném těle. Dřív jsem se jmenoval Tereza, teď jsem deset měsíců v hormonální terapii a podstupuji celkovou změnu pohlaví,“ svěřil se Danny. „Dusil jsem to v sobě sedm let a už to chtělo ven, příští rok mě čekají operace jak prsou, tak spodku,“ prozradil na sebe.

Největší šok to byl pro jeho rodiče. „Chtěl jsem jim to oznámit v dopise. Neměl jsem sílu jim to říct, ale jednou v noci jsem brečel tak nahlas, že za mnou přišla do pokoje mamka a já jí to všechno řekl. Chtěla mít vždycky krásnou růžovou holčičku, tak to pro ni bylo těžké,“ zavzpomínal Danny.

A jeho slova vzápětí potvrdila i ta, která jeho rozhodnutí stát se mužem nejdřív nemohla vůbec rozdýchat. „Já jsem tomu nevěřila, ani nikdo v rodině. Dvacet let máte dceru, a pak to najednou tak není. Je to strašně náročné, když se něco takového stane. Myslíte si, že se vám zbořil celý svět, pořád se pláče, ale ten život jde dál,“ promluvila Dannyho maminka ve čtvrté epizodě soutěže. 

Fotogalerie
14 fotografií