Herci si na pivo nezašli v pozdních večerních hodinách, jak bývá obvyklé, ale udělali si menší mejdan už před pátou odpoledne. Do hrdel jim padal jeden chmelový mok za druhým. Nesetkali se však náhodou, společně zašli posedět po projekci nové detektivní minisérie ČT „Případ dvou...“, ve které Viktor Preiss hraje hlavní roli. 

Herec jindy skoupý na slovo tentokrát po promítání domů nepospíchal a s požitkem si vychutnal několik „kousků“. O jeho pitný režim se postaral Karel Heřmánek mladší, který si to odpoledne zahrál na číšníka.

Ochotně obsluhoval nejen Preisse, ale také zbytek party – herečku Lenku Zahradnickou, známou především z role sestřičky Alenky alias „Veverky“ z Ordinace v růžové zahradě 2, a Martina Fingera, který se nedávno divákům zapsal do paměti v trilogii filmů Zahradnictví coby Jindřich, jehož si ve slavných Pelíšcích předtím zahrál Jiří Kodet (†67).

Případ dvou...

Česká televize právě vysílá tři nové detektivní příběhy kapitána Vašátka (V. Preiss) a malíře Horáce (D. Matásek) podle knižních bestsellerů Hany Proškové. Případ dvou sester si minulou neděli nenechalo ujít 1,7 milionu diváků starších patnácti let. Tuto neděli se mohou těšit na Případ dvou básníků a příští na Případ dvou manželek.

VIDEO: Viktor Preiss přiznal: S manželkou se vzájemně vyhýbáme!

Video
Video se připravuje ...

Viktor Preiss: S manželkou se vzájemně vyhýbáme! Řekl proč! Česká televize - GEN

 

Fotogalerie
34 fotografií