Zatímco dříve o svém zdravotním stavu hvězda nekonečné Ulice často informovala na sociálních sítích, postupně se věnovala spíše práci a své trápení si nechávala pro sebe. Teď opět prozradila, jak na tom je. „Dneska vypadám hrozně nemocně,“ zhodnotila na úvod vzkazu na Instagramu svůj vzhled a její hlas přitom napovídal, že ani psychicky na tom není zrovna nejlépe.

„Dneska jsem se viděla… A rozhodla se, že to dám pryč. Už mě to nebaví, už to nechci,“ řekla dramaticky a ukázala na krabice, které jsou podle jejích slov plné lékařských potřeb. „Tohle jde pryč, fýzáky na antibiotika,“ vysvětlovala s tím, že se jedná o několik litrů fyziologického roztoku a další věci, například jehly.

„Všechno sterilní,“ ujišťuje všechny příznivce Kadeřávková, která jim zároveň všechny tyto pomůcky nabízí. „Nechci to vyhodit,“ říká herečka, která za vše zaplatila víc než tisíc euro. Teď už ale s drahou léčbou, kterou jí naordinovali na klinice v Německu, nadobro skončila. „Nechci mít doma zadní vrátka, kdyby se stalo to nejhorší, nechci tý možnosti dávat ani šanci ve svým životě!“

„Takže se toho všeho chci zbavit a fakt se jako posunout,“ svěřovala se na Instagramu blondýnka s tím, že její náhlý krok je možná pro mnohé nepochopitelný, ale ona to tak cítí. Ostatně, i když její stav ještě není úplně ideální a možná ani nikdy nebude, nechce už tímto způsobem s lymskou boreliózou dál zápolit.

Už v listopadu ostatně předesílala, že s infuzemi antibiotik hodlá skončit. „Jsem na přírodních věcech a zároveň si jedu po své cestě a používám léčitele. Není v tom žádná chemie, té jsem měla dost,“ prozradila Blesku představitelka Roziny z Ulice či princezny z pohádky Kouzelník Žito, která už za léčbu v cizině dala půl milionu korun.

VIDEO: Léčba je náročná i po finanční stránce: Už mě stála půl milionu, přiznala Kadeřávková

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
51 fotografií