S dramatickými cestovními zážitky se blondýnka známá ze SuperStar, která nyní vystupuje se skupinou Verona, svěřila na sociální síti. „Předevčírem v 8 večer jsme letěli z Mexika do Švýcarska, kde jsme si koupili v Duty Free 2 tequily a nějaký ty suvenýry,“ začala popisovat zpáteční cestu domů z dovolené. Vzápětí pohodu vystřídal stres a strach.

„Cesta 10 hodin v letadle cajk, ale přistání už horší. Pilot 40 minut kroužil kolem letiště, protože nemohl přistát, díky špatným podmínkám… pak na brzdu šlápnul tak, že jsme mysleli, že nám to vymlátí zuby,“ líčila s tím, že ačkoliv na letišti měli být s manželem už v 11:50, přistáli až kolem 12:30 a na přestup na letadlo ze Švýcarska do Vídně jim zbývalo už jen deset minut.

„Na terminál jsme museli vlakem a hodinky ukazovaly 12.35. Já nervy v kýblu a manžel mě držel nad vodou. Běželi jsme jako idioti přes celý letiště, když v tu nás na kontrole začali šacovat, zda nemáme v těch tequilách třeba kokain,“ rozčilovala se Veronika, která si po svatbě loni v létě ke jménu přidala i příjmení Slatinská.

 

„Tak pak letíme na gate a letušky už zavíraly bránu… Já řvu přes celý letiště, ať na nás počkaj, díky bohu počkaly,“ uvedla s tím, že trable tím ale neskončily. „Přiletíme do Vídně a odbavený kufr nikde a tequily z duty free jsme nesměli mít v příručním, ale jen v odbaveném zavazadle. Obětuju svůj příruční kufr a nechám ho odbavit, jdeme na gate na odlet do Prahy... Po hodině přijde letuška se zprávou, že let se ruší kvůli poruše na letadle. No, skvělý! Další let až ráno.“

Zpěvačka s mužem tak museli přes noc zůstat ve Vídni. „Naštěstí nám zaplatili hotel, večeři a dali nám něco na sebe, protože jsme neměli fakt nic než pasy a zubní kartáčky a druhý kufr v rozbitým letadle,“ dodala na Instagramu s tím, že nyní už je dvojice zpět v Praze, a dokonce se shledala i s oběma ztracenými kufry. „Takže jakou dovču příště, lásko?“ vtipkovala s úlevou Veronika.

VIDEO: Před pár lety dělala Veronika tajnosti s tím, zda s někým chodí, či ne.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Stýblová ukázala svého přítele, nebo ne ? Tereza Kühnelová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
36 fotografií