Blondýnka známá také z muzikálů Ples upírů či Mýdlový princ na sebe na sociální síti práskla, že se provdala. „Včerejší den byl pro nás neskutečný... své ANO jsme si řekli 7. 7. 2018... chtěli bychom poděkovat všem přátelům a rodině, že tyto překrásné okamžiky v našem společném životě sdíleli s námi," napsala Veronika na Instagram ke společnému snímku s novomanželem.

„Emoce, které jsme zažili, budeme mít na celý život... nedokážeme se slovy pořádně vyjádřit, protože jsme plní zážitku a emocí," oplývala štěstím a vděčností zpěvačka kapely Verona, která svatbu oslavila v areálu Yard Resort v Předboji.

Jak se sama pochlubila, svatební róbu měla od návrhářky Petry Brzkové. „Dokonalé šaty, ve kterých jsem se cítila jako princezna," pochvalovala si Stýblová šaty s dlouhou sukní a krajkovým vrškem vykrojeným na zádech.

Veronika, která se v pouhých 18 letech představila veřejnosti coby lehce oplácaná dívenka v SuperStar a skončila na pátém místě, za poslední roky zhubla a zkrásněla. Teď ji ale čeká další změna, jelikož se po svatbě rozhodla přijmout příjmení svého muže Honzy, a tak se od teď podepisuje Slatinská.

VIDEO: Takle v roce 2013 Veronika řádila v klubu s blonďákem! Vtipkovali a nechtěli prozradit, jak to mezi nimi je

Video
Video se připravuje ...

Veronika Stýblová ukázala svého přítele, nebo ne? Tereza Kühnelová, Petr Soukup

Fotogalerie
34 fotografií