Kaley na Instagramu zveřejnila snímek, na kterém je v bílých šatech a líbá svého partnera v koňských stájích. Dělala si legraci, že už je označkovaná. Ve skutečnosti se ale za koňáka nevdávala přímo ve stájích, ale pod širým nebem. 

Jak je vidět na videech, která pořídili někteří hosté veselky, snoubenci si připravili vlastní svatební sliby, které nevěstu nejen rozesmívaly, ale vháněly jí i slzy do očí. Dvojici navíc oddávala hereččina sestra Briana. Nesměl chybět první polibek a též společný tanec novomanželů.

Na následnou oslavu se už ale blondýna známá z Čarodějek či Teorie velkého třesku převlékla z dlouhé róby s pláštěm značky Reem Acra převlékla do bílé krajkové kombinézy od návrháře Tadashiho Shojiho (70). Vlasy si také z polodrdolu přečesala do koňského ohonu.

Cuoco s Cookem chodila necelé roky, když loni v listopadu přišla žádost o ruku. Přímo na její narozeniny ji nejprve partner zlobil falešným prstýnkem, pak ji ale pozval na romantickou večeři, poklekl a skutečně požádal o ruku s diamanovým prstenem. Potomek Scotta Cooka, který je spoluzakladatelem softwarové společnosti Intuit a jeho majetek odhaduje časopis Forbes na dvě miliardy liber (69 miliard korun), si to jistě mohl dovolit.

Romantická žádost o ruku ale tehdy Kaley dohnala k slzám a téměř hysterickému pláči z radosti. Její neuvěřitelnou reakci tehdy Karl zveřejnil na sociální síti. Snad ale za čas nedojde i na slzy smutku, jelikož herečce už jedno manželství nevyšlo. S bývalým profesionálním tenistou Ryanem Sweetingem (30) se rozvedla už 21 měsíců po svatbě.

VIDEO: Vdávat se bude znovu i Simona Krainová. Prozradila detaily!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová se bude opět vdávat! Prozradila detaily Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií