Herečka Kaley Cuoco-Sweeting asi na letošní Vánoce nebude vzpomínat zrovna v dobrém. Krátce po vánočních svátcích skončila totiž v nemocnici. Hrozitánsky vypadající fotky, kdy herečce z nosu trčí hadička a vypadá, jako kdyby to měla být její poslední hodinka, hodila představitelka Penny na svůj veřejný profil.

Přestože si herečka zřejmě Vánoce opravdu užila, nakonec ji skolily zdravotní problémy. Naštěstí pro ni šlo jen o pouhé ucpání dutin. Ale přesto na několik hodin musela zůstat v nemocnici. Každopádně Kaley měla při sobě velkou psychickou podporu, kterou jí dělá její manžel, tenista Ryan Sweeting (27).

První věc, kterou po zákroku vidím, je můj krásný anděl, je tady se mnou. Vždycky! Úžasně se o mě stará. Miluji ho, je prostě perfektní,“ uveřejnila pod sérií fotek z nemocnice Cuoco. Herečka svými snímky vyděsila všechny fandy známého seriálu, protože nikdo nechce přijít o svou milovanou Penny. Jak to tak ale vypadá, Kaley se z toho brzy dostane a už teď se těší, až se opět vrhne do práce.  

Fotogalerie
7 fotografií