„Mám strach z lidí, protože dokážou být pěkný svině, ale vzhledem k tomu, že jsem nic neudělal, tak nemůžu mít strach. Jedině z křivých obvinění a ze špatné justice,“ řekl Blesku Boura, který se ukázal i na premiéře filmu Cena za štěstí.

Některé jeho obavy se ale nakonec ukázaly jako liché. „Po tom, co mě obvinili, jsem se nejdřív bál i sousedů, ale byl jsem překvapen, že jsem získával podporu. Akorát na sociální síti jsem toho měl strašnou spoustu od lidí, které neznám, což mě nas*alo,“ popsal Slávek.

Tomu nyní hrozí deset až osmnáct let vězení. „Nevím, co teď bude. Už mám něco napozorovaného, musí to dojít ke státnímu zástupci a tam to ještě nedošlo,“ vysvětluje někdejší tvář TV Nova, jehož tehdejší kolegyní a bývalou manželkou je Markéta Mayerová (51).

Zatímco Slávek čeká na soud, dál se živí jako moderátor. „Do toho píšu knížky a věnuju se mentálnímu anti-agingu, jsem speciální pedagog a tohle mě zajímalo vždycky. Jsem nepochybně koučem i sám sobě a mám se ještě od sebe co učit,“ tvrdí Boura.

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové: O Jágrově krizi s Veronikou a Bourově pašeráctví

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O Jágrově krizi s Veronikou a Bourově pašeráctví Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

Fotogalerie
23 fotografií