Nekorunovaným králem těchto vánočních svetrů je nepochybně mladý herec a zpěvák Milan Peroutka (28). Tento syn známého bubeníka kapely Olympic Milana Peroutky st. (†49) a spisovatelky Ivany Peroutkové (58) se na několika společenských akcích objevil v oblečení tak kouzelném, že na sebe ihned upoutal pozornost – na vánočním večírku v bistru Provocateur oslnil šedým svetrem s jedním vánočním perníčkem, na vánočním charitativním trhu krátce poté měl zase na hrudi množství sněhuláčků, perníčků a cesmíny.

Moderátor Honza Musil (51) zase předvedl svůj smysl pro humor, když se vyfotil v chumelenici v červené mikině s vyděšeným Mickey Mousem, nad jehož hlavou je výmluvný nápis „Not ready for Xmas!“ O tom, že se však jinak na Vánoce těší, svědčí další fotky, které na Instagram nahrál během druhé a pak i třetí adventní neděle. Na těch totiž pózuje s partnerem Jakubem Bialým (28), a i ten je oblečen velmi stylově: ať už v rozkošném vánočním svetru se sněhuláčkem nebo s medvídkem.

Vánoc se nemůže dočkat ani vždy usměvavá modelka a moderátorka TV Prima Monika Leová (27). Na začátku prosince například sdílela snímek, na němž má modrou mikinu (anebo tričko) s vánočním sobem, a o něco později snímeček v šedém tričku s dlouhým rukávem, na kterém dominuje zlatý nápis „All I want for Christmas is food“ doplněný srdíčky ve tvaru typických vánočních lízátek. „Je to pyžámkový set, ale já to nosím odděleně i jako mikču,“ přiznala nečekaně.

Takzvané norské motivy vynesly například herečka Anna Kadeřávková (21), těhotná modelka Tereza Fajksová (29), moderátorka Eva Decastelo (40) nebo zpěvačka Anna Slováčková (23). Modelka a Miss 2015 Nikol Švantnerová (26) dokonce svůj výrazný červený svetr obohatila stejně barevnou čepičkou. V těchto notně specifických svetrech se před lety objevili dokonce i zástupci toho drsnějšího pohlaví, tedy herci Vojtěch Kotek (30) a Ondřej Pavelka (63) během propagace filmu Padesátka.

Představitel oblíbeného Ozzáka ze seriálu Comeback, herec Martin Dejdar (53), se na sociální síti pochlubil selfíčkem s čepicí Santy Clause. V těchto dnech mimochodem dokončil na Chopoku natáčení nového vánočního filmu. A mladá zpěvačka Markéta Konvičková (24) v santovském kostýmu dokonce odehrála celý svůj vánoční koncert. Po jeho skončení byla celá dojatá a přiznala, že na tak výjimečnou akci „speciální obleček nesměl chybět“.

Do naší galerie se pak můžete podívat i na ostatní hvězdy, které si svými neobvyklými svetry a dalšími proprietami zpříjemňují předvánoční čas. Ať už je to třeba komik Richard Genzer (52) nebo DJka Andrea Pomeje (30)…

Fotogalerie
24 fotografií