Pro někoho, kdo neví, co všechno se mezi manželskou dvojicí odehrálo, by mohla jejich současná situace působit dost zvláštně. Zatímco herec a dabér leží v nemocnici a čelí děsivé diagnóze, jeho choť mu není oporou, jelikož je už v náruči jiného muže.

Andrein milenec Petr Plaček (37) se teď navíc na sociální síti pochlubil snímkem, na kterém svou lásku vášnivě líbá na vánočních trzích. Ovšem ne těch pražských, jelikož pár si udělal společný adventní výlet do sousedního Německa. Cílem jim sice nebyly oblíbené Drážďany, ale historicky významné město Mohuč (německy Mainz). Ovšem i ta podle všeho přeje romantické předvánoční náladě. Svalovec nechal sice zamilovanou fotku s brunetkou bez popisku, ale zato připojil hashtagy jako „polibek" či „pár". 

Dýdžejka tak září štěstím i navzdory tomu, co se právě děje s jejím stále ještě právoplatným manželem a otcem dcery Aničky (5), s nímž se už letos v dubnu rozešla. Ovšem v době, kdy Jiří s rakovinou bojoval poprvé, byla po celou dobu po jeho boku a snažila se ho podporovat nejen během ozařování, ale i v průběhu 42denní hladovky, kterou se Pomeje snažil rakovinu hrtanu porazit. Před loňskými vánočními svátky se zdálo, že se mu to podařilo, jenže přišel zvrat a herec musel do nemocnice a následně podstoupil operaci a přišel tím o hlasivky a hlas, který ho léta živil.

Vypadalo to, že z nejhoršího je venku, jenže v té době už měla jeho žena dost jeho opileckých eskapád, a tak chtěla zažádat o rozvod. Jenže krutá nemoc se vrátila, a tak šly soudní tahanice hned stranou. „Přijde mi zbytečný teď řešit rozvod," prozradila nedávno kráska Blesku. I když už má novou lásku a k muži se vracet nehodlá, pořád na něj myslí.

„Každý den. Byli jsme spolu osm let, máme spolu holčičku a budu ho mít v srdci vždycky," prozradila také v TopStaru s tím, že Jirkovi nepřeje nic zlého. Možná že za hranice odjela i kvůli tomu, aby alespoň na chvíli zapomněla na smutek a unikla od smutných zvěstí o tom, že Pomeje trpí velkými bolestmi a skoro o sobě neví. Kromě toho  se mu zhoubné bujení rozšířilo do celého těla a podle lékařů už není možná ani operace.  

VIDEO: Andrea Pomeje na focení jako sexy ďábel! Je taková i ve skutečnosti?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na focení jako sexy ďábel! Je taková i ve skutečnosti? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
96 fotografií