Po sobotním finále deváté řady StarDance se na sociálních sítích rozpoutaly poměrně vášnivé diskuse na řadu témat. „Za dnešek si budeme pamatovat nej freestyle od Pavly, pana Piškulu se zvláštním výrazem a výhru Jirky,“ shrnula například svůj zážitek divačka Petra. Ta navíc rozhodně nebyla jediná, kdo si zvláštního výrazu Piškuly během přímého přenosu všiml.

„Měl výraz, jak když má zácpu, chudák,“ utahovala si z mladíka další dáma a jiná zase naznačovala, že možná tak trochu žárlil, že jeho bývalou taneční partnerku Veroniku Lálovou protáčí v kole pětibojař David Svoboda (33). Ovšem k tomu ani neměl důvod, nejenže má v soukromém životě partnerku Simonu Lewandowskou alias Emu Rytířovou z Ordinace v růžové zahradě 2, ale dokonce ani profesně si nemusí nic dokazovat. Zatímco s ním totiž před dvěma lety Lálová dotancovala až na první místo, se sportovcem obsadila »jen« bronzovou příčku.

Každopádně svým chováním během letošního finále hnul žlučí dosti lidem. „Piškula se tvářil celou dobu příšerně. A nervózně tam poťukával do stolku v průběhu večera. Absolutně člověk bez emocí. Možná dokonalý, ale nezajímavý,“ opřel se do něj kdosi na Facebooku a další člověk přizvukoval, že se zdálo, jako by už chtěl, „už aby bylo po všem“. Někdo mu pak vytkl, že je jako puberťák a dokonce padla i slova jako „arogance a nadřazenost“. „Jakmile není on tím hlavním, probíhá mu hlavou pouze závist a nepřejícnost,“ nešetřil herce z pohádek Tři bratři či Nejlepší přítel divák Pavel.

Fotogalerie: Divoký mejdan po finále StarDance
123 fotografií

Pár lidí se za něj ale přece jen postavilo. Domnívali se mimo jiné, že když byl celý oděn v černé, asi truchlil, nebo měl jiné osobní důvody ke kabonění. Do diskuse se ale nakonec zapojila sama televize. „Bohužel mu včera nebylo už od rána zdravotně nejlépe. Přesto na finále StarDance nechtěl chybět a vítězům chtěl poblahopřát. Věříme, že se na jindy usměvavého Zdeňka nebudete zlobit. Víme, že by mu to bylo líto,“ stálo ve vysvětlení na oficiálním profilu StarDance.

Ostatně to samé tvrdil i sám Zdeněk na Instagramu. Teď už ho ale zdravotní obtíže zřejmě přešly, jelikož zveřejnil veselé a rádoby vtipné prohlášení, v němž oznamoval konec svého kralování tanečnímu parketu. „Moji drazí poddaní... Dokázali jsme toho mnoho za dob mého panování. Bez půdy nám rostlo obilí, krávy se dojily bez pomoci, ovce pletly vlny a krmě se vařila sama. Statní rytíři složili své zbraně a zapomínali se v pokoji svých slečen za doprovodu chlípných popěvků. Ženy, jejichž krása jest omamující, opravdu omámily, ba i dokonce zabily!“

„Nyní je však čas předat žezlo dál a stát se opět mudlou. Bylo mi ctí udělat z vás otroky a hnát vás pod nadvládou mého mocného BIČE. NECHŤ VÍNO TEČE A JÍDELNÍ STOLY SE PROHÝBAJÍ!“ rozepsala se jedna z hvězd nového filmu Zlatý podraz a nezapomněla ani zmínit svého nástupce Jiřího Dvořáka (51).

VIDEO: Zdeněk Piškula po výhře ve StarDance sliboval: Budu tancovat dál!

Video
Video se připravuje ...

Král tance Zdeněk Piškula: Budu tancovat dál! Co ho baví nejvíc? Eliška Vinterová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
62 fotografií