Posledního října se po dlouhých dvaceti dnech objevil v divadle. Ve Studiu DVA odehrál představení Líbánky na Jadranu. A vůbec na sobě nedal znát, že v minulých týdnech nebyl zdravotně v pohodě. Co herce vlastně trápilo?

Trpké selhání

„Totálně ho srazilo na kolena, když v září zkolaboval během představení Vysavač, které museli ukončit, a poslali lidi domů. Bral to jako svoje selhání! Nebyl z toho psychicky v pohodě, a proto navštívil odborníka,“ prozradil Blesku kolega z divadla. „Mluví se tady o tom, že podstoupil psychoterapie,“ dodal.

Reakce dalších kolegů jsou zarážející. Kupříkladu Kleplova velká kamarádka Eva Holubová (59) se nechtěla bavit ani o jejich společném představení Líbánky na Jadranu, natož o kolegových problémech. „Na nic se mě neptejte!“ sršely jí z očí hromy blesky a klidila se.

Dozvuky nehody

Sám Klepl na dotaz Blesku do uzávěrky dnešního vydání nereagoval. Pár dní po kolapsu nicméně Blesku napsal: „To se mi za třicet let ještě nestalo. Myslím, že je to spojené s tou havárkou, kterou jsem měl letos v létě!“ Spojitost kolapsu s bouračkou, při které vletěl na skútru pod autobus, vidí i Studio DVA.

„Přestože mu lékaři doporučovali rekonvalescenci dva až tři měsíce, Bob je neposlouchal, protože nechtěl zklamat své diváky. Chtěl za každou cenu hrát. Proto jsme museli zrušit dvě říjnová představení,“ řekl PR manažer divadla Tomáš Přenosil.

VIDEO: Soužití Boba Klepla (60) s maminkou (85): Do desíti večer doma, jinak…!

Video
Video se připravuje ...

Soužití Boba Klepla (60) s maminkou (85): Do desíti večer doma, jinak…! Adriana Šoltézová, Jan Jedlička

Fotogalerie
12 fotografií