Několik týdnů dopředu zamluvené ateliéry, nasmlouvaný fotograf i zástup vizážistů a kostymérů. Nakonec z toho ale nebylo vůbec nic! 

Podle informací Blesku muselo být focení Boba Klepla do charitativního kalendáře Proměny nakonec zrušeno. „Nezlobte se, nemám oprávnění vám k tomu cokoli říkat,“ odmítla Blesku podat jakoukoli informaci produkční projektu. „Focení bylo pro mě zrušeno z neznámých důvodů,“ sdělil nám PR manažer Vojtěch Frant. Nešlo ale zřejmě o žádnou prkotinu. Podle zjištění Blesku už se s hercem, který se měl v pátek proměnit ve strýčka Festera, dál vůbec nepočítá.

„Vůbec nevím, co s ním je. Nemůžu se mu dovolat,“ řekla Blesku Alice Bendová (44), kterou stejně jako ostatní pořádně vyděsilo, že je od úterý hluchý Kleplův mobil. Tomu, že se herec po červencové bouračce necítí vůbec dobře, napovídá i fakt, že nehraje ani v divadle. „Zatím jsme museli zrušit dvě říjnová představení. To ale neznamená, že ho diváci do konce roku na jevišti neuvidí. Vše bude záležet na jeho zdravotním stavu. V tuto chvíli vám nedokážu nic slíbit, ale všichni věříme, že mu bude brzy lépe,“ komentoval jeho stav ředitel marketingu a PR divadla Tomáš Přenosil.

„Podívejte se. Je mu šedesát a má za sebou těžkou nehodu, při které si propíchl plíci. Z toho by se těžko dostával i o dvacet let mladší člověk. Bohužel se ukázalo, že jeho návrat do divadla byl předčasný,“ vysvětlil.

Pil, nebo ne?

Jak už Blesk informoval, když se Klepl naposledy ukázal na jevišti, tak po třiceti minutách zkolaboval. A někteří diváci pak tvrdili, že byl opilý. To ale herec, který se dříve prohlašoval za kvartálního alkoholika, rezolutně odmítl. Před lety ovšem bojoval s démonem alkoholu, dokonce se ambulantně léčil ze své závislosti.

Ošklivá havárie

Klepl vletěl pod autobus 14. července, když jel na svém skútru koupit chleba. K nehodě došlo za pražským Barrandovským mostem ve směru na Černý Most. Přivolaná sanitka ho s poraněným hrudníkem převezla do vinohradské nemocnice. Klepl pak tvrdil, že si vůbec nic nepamatuje.

Fotogalerie
12 fotografií