Pražské divadlo Studio DVA kvůli následkům jeho červencové dopravní nehody, při níž si zlomil tři žebra a propíchl plíci, dávalo divákům jen samé špatné zprávy. „Přestože mu lékaři doporučovali rekonvalescenci dva až tři měsíce, Bob je neposlouchal, protože nechtěl zklamat své diváky. Chtěl za každou cenu hrát. Museli jsme zrušit dvě říjnová představení,“ řekl Blesku ředitel marketingu a PR Studia DVA Tomáš Přenosil.

„My jsme mu doporučovali, aby si telefon nechal vypnutý, aby měl klid. Na doporučení lékařů je v rekonvalescenci v domácím léčení,“ vysvětloval Přenosil o pár dnů později, kdy byl Klepl pořád nedostupný a ani sousedi z vesničky na západním okraji Prahy o něm nic nevěděli. Zotavování skončilo včerejším dnem, kdy Klepl opět vystoupil ve hře Líbánky na Jadranu. „Byl výbornej a to, že měl autonehodu, na něm není vůbec vidět. Nepoznamenala ho ani psychicky,“ svěřila Blesku jedna z nadšených divaček.

Ovšem to, co následovalo, když Bob odehrál svou roli, se dá přirovnat k odjezdu hollywoodské hvězdy. Vyjel autem s řidičem přímo z garáží a na sedadle se vyděšeně krčil, aby ho nikdo ani koutkem oka nezahlédl.

Fotogalerie
17 fotografií