Za vraty zaparkované auto, prázdná poštovní schránka, všude naklizeno. U domečku v pražských Třebonicích, kam se včera reportéři Blesku vypravili hledat nezvěstného herce, to nejdřív nevypadalo nijak opuštěně.

Ani opakované mačkání zvonku ale pána domu nedonutilo překročit práh dveří. Kleplova vila zela prázdnotou. „Auto tady od té nehody nechával pořád. Býval tady občas večer, jezdíval vždycky taxíkem. Ale jinak ho poslední týdny vůbec nevídám,“ potvrdil Blesku Kleplův soused, že se po něm slehla zem.

Po červnové havárii, kdy na skútru vletěl pod autobus, se herec nejdřív vzdal své motorky, teď kvůli náročné rekonvalescenci zřejmě musel uklidit do šuplíku řidičák úplně. Ani jeho kamarádi, ani jeho kolegové ale nechápou, proč nikomu nebere telefon.

Co se s Bobem stalo, si nedokázal vysvětlit ani jeden ze zaměstnanců hospůdky, kterou má herec pár metrů od domu. „Dřív sem chodil často, ale teď jsem ho dobře čtrnáct dní neviděl. Nevím, co s ním je...“ krčil rameny. Kvůli rekonvalescenci Klepl odložil i svůj návrat do divadla – ve Studiu Dva zrušil nejbližší říjnová představení, odpískal i dlouho domluvené focení do charitativního kalendáře. Všichni si teď jenom přejí, aby byl v pořádku a ozval se...

Fotogalerie
20 fotografií