A je přesvědčený, že se nedočte nic dobrého. „Jsem opravdu moc zvědavý, co si tam všechno přečtu. Myslím, že si dokážu asi tak představit, co se o sobě dozvím. Možná budu i dost překvapený, uvidíme! U Andrey člověk nikdy neví...“ řekl Blesku herec, který nemá žádné stálé bydliště, a proto mu pošta chodí k matce.

Co bude obsahem žádosti, je pro něho prý moc důležité. Pokud mu totiž bude Andrea, která po třech měsících vztahu už žije pod jednou střechou s pokrývačem Petrem Plačkem (35), bránit v kontaktu s jejich pětiletou dcerou Aničkou, hodlá rozvod ignorovat a bojkotovat, jak jen to půjde.

Černé myšlenky

„Nechtěl jsem se rozvádět, už jsem se s tím ale smířil. Rozvod sice bolí, a mne už potřetí, ale budiž, to se dá ustát,“ přemítá exmanžel herečky Míši Kuklové (50) a zpěvačky Ivety Bartošové (†48). S čím se ale nikdy nesmíří a co nikdy neustojí, je a bude odepření styku s dcerou.

„Anička je to jediný, na čem mi v životě záleží. To nejvíc, co jsem kdy měl, mám a budu mít,“ komentuje Pomeje s tím, že to byla právě dcerka, kvůli které po operaci rakoviny hrtanu a ztrátě hlasu upustil od sebevražedných myšlenek.

Důvod žít

„Přiznávám, že jsem o konci vážně přemýšlel. Potom jsem si ale řekl, že je to velmi zbabělý a že bych tím naprosto zničil rodiče a nadosmrti poznamenal Aničku,“ vysvětluje Jiří a zdůrazňuje, že o dceru hodlá bojovat všemi dostupnými prostředky. „Je pro mne důvod, proč žít!“

VIDEO: Andrea poslala Jiřímu Pomeje žádost o rozvod!

Andrea poslala Jiřímu Poveje žádost o rozvod!
Autor: D. Černovský, M. Rušinová, archiv Blesku

Fotogalerie
27 fotografií