Pro Andreu  Pomeje manželství s Jirkou (53) už dávno skončilo, a proto i zažádala o rozvod, ale její stále manžel se s tím nemůže smířit. „Má hrozné deprese a pořád všechno hází na ostatní. Je to šílené," netají Andrea, která se ruku v ruce se svým novým partnerem Petrem Plačkem přišla podívat na muzikál Fantom opery.

Poté co se jejich vztah provalil, tak jediné, na co se Jirka zmohl, bylo, že začal Petra slovně urážet. „Myslím si, že pro chlapa, který má s manželkou dítě a rozvádí se, nebude nikdo na světě dobrý. Rozumím mu. Říká o mně, že jsem pedofil a gay. To je možná blbé, ale nezazlívám mu to," říká urostlý klempíř, který Andreu a její dceru Aničku už představil své rodině.

„Andrea si je hned všechny získala, jako každého," usmívá se Petr. S dcerou Aničkou už se taky zná a mají mezi sebou kamarádský vztah. „Říká mi strejdo, což je milé," dodává Plaček, který už ve svém autě vozí dětskou autosedačku.

O společném bydlení zatím nemůže být řeč, protože Plaček bydlí v Poděbradech a dýdžejka v Praze, takže se navštěvují. Petr má tělo samý sval nejenom díky práci na střechách, ale i posilovně. Ale to asi nebude místo, kde by se potkávali. „Rozhodně cvičit nezačnu. Líbí se mi, jaké má Petr krásné tělo, ale to neznamená, že taky budu cvičit. Nikdy jsem kvůli chlapovi nedělala věci, které mě nebaví," tvrdí Pomeje.

VIDEO: Pomeje se utápí v žalu a žárlivosti: Přestal se stýkat s dcerou!

Video
Video se připravuje ...

Pomeje se utápí v žalu a žárlivosti: Přestal se stýkat s dcerou! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií