Přitom Andrea Pomeje ví, jak je táta pro dceru důležitý. „Jirka může, kdykoliv bude chtít a bude v pořádku, Aničku vídat, budu mu vycházet vstříc. Ale dítě cítí stres, který tam je, takže je to jen o něm. Teď se od návratu z prázdnin neviděli, řešíme Jirkovu žárlivost a od toho se to odvíjí. Jsou tam nějaké dohady, on si to řeší svým způsobem a s Áňou komunikuje přes telefon,“ svěřila se Pomeje Blesku už v polovině září, a ani ona sama zřejmě netušila, jak dlouho bude Jirkovo trucování trvat. 

Teď už je to od návratu z prázdnin měsíc a Jiří se pořád za dcerou nevypravil! „Dlouho se neviděli. Měsíc už to bude určitě. Pro mě je ale hlavní to, aby se dal do pořádku, což ještě zdaleka není. Pak tu bude moci být pro malou mnohem častěji a hlavně déle,“ potvrdila kráska webu extra.cz. Malá tak tráví většinu času s mámou a jejím novým partnerem Petrem Plačkem. „Říká mi strejdo, což je milé,“ dodává Plaček, který už ve svém autě vozí dětskou autosedačku. 

Snad se opravdu jedná jen o žárlivý truc nebo problémy s kyčlí, kvůli kterým chodí o berli, a Pomeje neutápí svůj žal v alkoholu, jak se jeho blízcí obávají. Právě skoncování s ním je totiž jediná podmínka, kterou odloučená manželka zkrachovalému producentovi klade.

Fotogalerie
73 fotografií