Gott v neděli 2. září dorazil i se svou manželkou Ivanou (42) na událost nazvanou Ať žije Forman! na počest zesnulému režisérovi Miloši Formanovi (†86), konanou v paláci Žofín. Auto ho sice odvezlo až přímo před vchod, přesto ho před deštěm chránil ještě deštník. Podle Mistrova úsměvu se zdálo, že je v dobré náladě.

Jenže jeho nejisté kroky během večera ukázaly, že zdravotně na tom zřejmě není nejlépe. Největší problém pro něj představovaly schody, a když je chtěl sejít, musela zasáhnout jeho žena a poprosit o pomoc ještě Formanovou vnučku Josefínu. Dámy posléze Karla obestoupily, podpíraly ho a jistily a skoro ho až táhly, aby šel dál. 

Není se ale čemu divit, vždyť dvaačtyřicetinásobný Zlatý slavík oslaví příští rok osmdesát let. V tak úctyhodném věku je již pochopitelné, že už občas nohy neslouží tak, jak by měly. Zvlášť pokud se Gott na akci napil alkoholu, který mohl jeho krok ještě víc znejistět.

Snad za jeho indispozicí ale nestojí nějaký dlouhodobější či vážnější problém. Přece jen zpěvák už před pár lety bojoval se zákeřnou rakovinou mízních uzlin a podstoupil chemoterapie. Už v roce 2016 sice nemoc ustoupila, fanoušci už se ale o svůj idol bát nepřestali. Ostatně jeho imunitní systém nemoc narušila a od té doby ho několikrát postihla různá onemocnění dýchacích cest. On sám je už nyní na sebe také více opatrný a snaží se šetřit.

VIDEO: Karel Gott otevřeně:  Mé dny byly sečtené! Bál jsem se...

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené! Lukáš Červený

 

Fotogalerie
100 fotografií