Vajdová má za sebou řádku skandálů, z nichž nejhorší byla jistě jízda autem pod vlivem alkoholu. V krvi jí naměřili 2,4 promile. Kromě toho si během taneční soutěže Let’s Dance (slovenská obdoba naší StarDance) způsobila vážný úraz nohy a musela odstoupit. Skončila i v divadle, kde dala výpověď esemeskou. Údajně vše začalo kvůli nešťastné lásce.

Nakonec se herečka ale rozhodla něco se sebou udělat a nechala se zavřít na psychiatrii v českém Kroměříži, kde ovšem v kroužku anonymních alkoholiků zřejmě potkala dalšího osudového muže. Slovenský Nový Čas ji totiž přistihl, jak se s novým objevem, Čechem Martinem, prochází v parku.

Je tedy asi zamilovaná a na svět se dívá růžovými brýlemi. Jenže otázka je, zda si vybrala dobře. „Péťa si v ústavu našla přítele. Jsou spolu přibližně měsíc. Je starší než ona, momentálně nezaměstnaný a stejně jako ona má problém s alkoholem,“ tvrdí o hvězdě seriálu Markízy Búrlivé víno zdroj Nového Času. Kromě toho má být muž dokonce i ženatý.

Petra se navíc společně s novým partnerem rozhodla léčebnu opustit předčasně. Nastoupila do ní v květnu a léčit se původně měla celé tři měsíce, místo toho ale odkráčela už minulý pátek. Těžko říct, zda láska dvojici pomohla ke štěstí a léčbu už nepotřebují, nebo je to spíše ukvapený krok, který se jim může časem vymstít.

VIDEO: Na českých obrazovkách se Ordinace objevuje už skoro 13 let! 

Video
Video se připravuje ...

Rychlý ve slipech, Etzler na koni a těhotná Badinková… Svatba jako z nejhoršího snu! TV Nova

 

Fotogalerie
29 fotografií