Herečka v poslední době i dost zhubla a prý to nebylo poprvé, co byla přes den pod vlivem alkoholu. Spekulovalo se o jejím románku s kolegou Kamilem Mikulčíkem, ale ani jeden to nikdy nepotvrdil.

Ve Slovenském národním divadle, kde má Petra Vajdová angažmá, propadla kouzlu slovinského režiséra Diega de Breaue. Aby ne, když pod jeho taktovku ve hře Rivers of Babylon předváděla velmi erotické scény.

,,Už několik roků v divadle není žádným tajemstvím, že Petra je z Diega úplně hotová,“ řekl serveru Pluska.sk zdroj z divadla. K tomuto se vyjadřovat nechci. Doufám, že ten, kdo to řekl, je aspoň z divadla,“ nepopřela informaci Vajdová.

A charismatický Slovinec, jež má s manželkou dvě děti, není prý jediný, kdo jí zamotal hlavu. Kuloáry se nese, že má blízko k herci Milanu Ondikovi, který je rovněž ženatý a má tři děti! Vždy, když se pohádají, tak prý herečka sahá po lahvi alkoholu.

Teď lituje toho, že pod vlivem alkoholu sedla za volant. Je si vědoma, jaké neštěstí mohla způsobit. "Před pár dny jsem se dopustila velké chyby. Řídila jsem auto pod vlivem alkoholu. Byl to zkrat, kterého velmi silně a upřímně lituji. Moje jednání bylo nezodpovědné a mohla jsem ohrozit kromě sebe i někoho jiného," omlouvala se ve slovenských médiích Vajdová, která je připravena za své činy vzít plnou zodpovědnost.

Vajdová by se měla objevit v další řadě oblíbené slovenské taneční show Let´s Dance. Teď však její účast není jistá.

Fotogalerie
9 fotografií