Z opilecké jízdy vyšla herečka Petra Vajdová (32) bez škrábnutí a řada lidí se za ní postavila s tím, že chybu může udělat každý. Televize jí proto dala šanci v Let’s Dance, což je slovenská obdoba StarDance. Jenže o přízeň diváků rázem přišla kvůli dalšímu pochybení.

Během tréninku s tanečním partnerem udělala provaz a ucítila, že je něco špatně. Musela do nemocnice a ukázalo se, že se jedná o natržení svalového úponu spojené s vnitřním krvácením. Petru sužovaly kruté bolesti, ovšem i tak se rozhodla nevzdat se a tančit.

Odvážný čin ale většina považovala spíše za podraz z její strany, protože den předtím nemohla vystoupit ve slovenském Národním divadle a zrušené představení bylo oznámeno až chvíli před začátkem. I když Vajdová zřejmě lituje, že soutěž hned neodpískala a zbytečně se mučila, alespoň se mohla s Let’s Dance důstojně rozloučit povedenou salsou.

Posléze totiž musela přece jen odstoupit, jelikož by pokračováním mohla ohrozit své zdraví. Jenže své rozhodnutí předtím dost protahovala a oznámila vše zase až na poslední chvíli. Jelikož za ni show musela hledat náhradu, ohrozila tím vlastně celý pořad. Nakonec produkce ošemetnou situaci vyřešila lišácky a do hry vrátila pár, který v předchozím kole vypadl. Ten tak dostal novou šanci zazářit, jenže ztíženou tím, že měl na trénink dalšího tance pouhé tři dny.

Hvězda slovenské Ordinace v růžové zahradě se pak ale postarala ještě o další přešlap, který by jí mohl stát i celou kariéru. Rozhodla se totiž skončit i v divadle a vybrala si dost nešťastný způsob, jak to vedení oznámit. „Poslala do divadla esemesku, kde ohlásila svoji výpověď,“ uvedl pro Nový čas zdroj obeznámený se situací.

Naštěstí pro Vajdovou měli její nadřízení velké pochopení a vzali v potaz i její současný zdravotní stav. „Považovali to za nešťastné rozhodnutí učiněné v afektu a pod tlakem událostí. S herečkou se nakonec dohodli, že si načas oddychne a dá se zdravotně do pořádku,“ doplnil zdroj. Otázka je, zda ale divadlu časem nedojde s nespolehlivou herečkou trpělivost.

VIDEO: V českém StarDance se zranila třeba herečka Jana Plodková. Finále ale v bolestech odtančila...

Video
Video se připravuje ...

Smůla Jany Plodkové: Zranění ruky před finále StarDance! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
26 fotografií