„Bylo to dlouhé marodění, práce mi už chyběla a kolegové taky,“ posteskla si pro Aha! Jaroslava, která teprve po dvou měsících dostala od lékařů povolení zase natáčet. Vrátila se tak do seriálu a dočkala se tam i milého překvapení. „Byla jsem až dojatá, jak mě všichni v Ulici vítali,“ přiznala herečka, která se zatím na place pohybuje na invalidním vozíčku či o berlích.

Tomu se samozřejmě musel přizpůsobit scénář a představitelku oblíbené drbny Nyklové zatím tvůrci šetří a nenakládají jí tolik práce jako dřív. „Paní Obermaierová má v současné době méně obrazů, netočí obvyklých dvanáct hodin denně, bude se to postupně zvyšovat podle toho, jak se Jaroslava bude cítit,“ vysvětlila pro Aha! mluvčí nováckého seriálu Kateřina Kotalová.

Zatímco Ulici prý herečka opustit rozhodně nechtěla, jiných pracovních závazků se již dříve vzdala. „Bylo toho moc a člověk nemládne. Nechala jsem si Nyklovou a na divadle muzikál Mýdlový princ. Chci hrát pro radost,“ objasnila své důvody Obermaierová, za níž v muzikále zatím zaskakovala kolegyně Vlasta Peterková (71). 

VIDEO: Jaroslava Obermaierová na fotkách s Husákem! Proč je se studem neroztrhala?

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová na fotkách s Husákem! Proč je se studem neroztrhala? Blesk TV

 

Fotogalerie
40 fotografií