I když Česká Miss 2008 zatím žádné děti nemá, teď si může v podstatě připadat jako hrdá babička. Její fence Minnie se totiž narodilo štěňátko. „Šikulka je ta naše novopečená maminka, naše smečka se rozrostla o malou Sofinku,“ oznámila na sociálních sítích Eliška.

Ta už je díky malému uzlíčku štěstí hrdou majitelkou tří čivav. Minnie si pořídila se současným partnerem Jakubem Vágnerem. Staršího pejska Ramba zase »vychovávala« spolu s expartnerem Václavem Noidem Bártou (36). Po rozchodu s ním svěřila Bučková mazlíčka do péče své maminky. Během jedné z návštěv se ale pejsci poněkud sblížili.

Někteří majitelé by zřejmě nebyli moc nadšení, brunetka měla ale naopak velkou radost. „Oznamujeme, že Rambo Bučkoid a Minnie Vágner Bučková budou mít miminka,“ napsala před časem na sociální síť.

Z toho, že němým tvářím dala i příjmení, je patrné, že je skutečně bere jako členy rodiny. Teď jen vyvstává otázka, kdy se modelka a známý rybář také rozhoupou a pořídí si vlastního potomka. Vzhledem k tomu, že Eliška už není v poslední době tak pracovně vytížená jako dříve, se začalo spekulovat, že už na založení rodiny snad začíná pracovat.

VIDEO: Eliška Bučková prozradila, jak si ji Jakub Vágner testoval, tekly slzy a cákal pot...

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková prozradila, jak si ji Jakub Vágner testoval, tekly slzy a cákal pot Andrii Konontsev/BPŽ

Fotogalerie
45 fotografií