Letos poprvé Jakub Vágner uspořádal pro děti z celé České republiky tábor, na kterém je učí rybařit. Kdo jiný by to ostatně měl dělat, než nejznámější rybář u nás? Děti dostanou na týdenním táboře veškerou péči a také potřebné rybářské vybavení. Naučí se také základní skautské znalosti a je pro ně podle organizátorů připravena také velká noční bojovka.

Video
Video se připravuje ...

Agátin Kryšpín na rybářském táboře Facebook

Mezi mladé vášnivé rybáře patří i syn Agáty Prachařové, které se podařilo svého Kryšpína mezi plné termíny nacpat. Všechny čtyři turnusy tábora byly totiž ihned vyprodány. Vágner, který vzal do svého vedoucího týmu i svou přítelkyni Elišku Bučkovou (28), si účtuje za sedmidenní pobyt 9 999 Kč, což není zrovna málo. 

A jak Eliška Bučková prozradila, po druhém turnuse se jim na táboře protočilo zhruba 130 dětí, což znamená, že jen obrat za první dva termíny je 1,3 mil. korun. "Tento projekt jsem vymyslela já a mám tedy přehled nad všemi financemi, a můžu potvrdit, že veškeré peníze z obratu jdou na investice a platby nákladů na tábor. Konkrétně Jakub si odmítl vzít jakýkoliv honorář," řekla Blesk.cz modelka.

Vydělat ale takové peníze je pořádná dřina, což si na vlastní kůži vyzkoušela zhýčkaná Bučková. „Už jsme tady sedmnáctý den a musím říct, že za ty necelé tři týdny se nám tu protočilo asi stotřicet dětí. A všichni vedoucí jedou ze svých rezerv, protože je to strašně náročné a jsme nevyspaní, zpocení, špinaví. Ale musím říct, že jsme víceméně spokojení, protože děti jsou úžasný a vlastně nám to všechno vracejí zpátky. Já jim říkám naše solární panely,“ vzkázala z tábora na dřeň unavená Eliška.

VIDEO: Misska Eliška Bučková: Z vyhublé partygirl vesničanka v gumákách!

Video
Video se připravuje ...

Misska Eliška Bučková: Z vyhublé partygirl vesničanka v gumákách! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
25 fotografií