O svých hořkých zkušenostech promluvila již před časem v pořadu Koho čas vzal Zuzany Bubílkové (64). „Inspirovaly mě k tomu dopisy divaček. Stále mě chválily, já nějaký čas trpělivě odpovídala, až jsme si řekla, že to zkusím. Udělala jsem si i kurzy, kosmetický, vizážistický…“ prozradila paní Saskia, která 29. července 2019 slaví 73. narozeniny.

„Vrhli jsme se na to s manželem, a musím říci, po těch mnoha letech, že pravidlo „ševče, drž se svého kopyta“, platí. Jsme důvěřiví a neznali jsme taje podnikání. Vždy jsme někomu naletěli, doplatili jsme i na díry v zákonech…,“ dodává populární hlasatelka. Dluhy prý splácela ještě 10 let.

Teď už prý na kosmetiku nechodí. „V civilu se téměř nelíčím. Nejraději na sebe narazím rádiovku, tmavé brýle a jdu. Ani když jsme měla ten salón, jsem moc nechodila, nechtěla jsem zabírat místo zákaznicím,“ říká se smíchem moderátorka.

Co ještě prozradila? S čím má zdravotní problémy? A odkud pochází její rodina? Podívejte se na pořad Blesk.cz Koho čas vzal.

 

Video
Video se připravuje ...

Legendární hlasatelka Saskia Burešová: 10 let jsem se dostávala z dluhů z podnikání! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
17 fotografií