Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

8 českých žen, které přelstily čas! Jak to dělají?!

/
  • Zpěvačka Marie Rottrová vypadá pořád skvěle!
    27. srpna 2014 ● 16:02

    Mají už svůj věk, a přesto by strčily do kapsy mnohem mladší kolegyně. Řeč je o českých zpěvačkách, herečkách a moderátorkách, které umí zastavit čas. I když už mají několik křížků na zádech, vypadají pořád svěže. Jak to vlastně dělají?

  • 1.

    Marie Rottrová (72)

    Zpěvačka Marie Rottrová (72) patří dlouhodobě k „nejudržovanějším“ celebritám českého showbyznysu. Rottrová snad jako jedna z mála českých hvězd potvrdila, že prošla rukama plastického chirurga a to, když si dvakrát nechala poupravit povislá víčka a povytáhnout krk. I když jí je už přes sedmdesát, neustále na ní mohou okolní muži oči nechat. Ona má však oči jen pro jednoho - pro svého manžela. Naposledy se objevila na premiéře pohádky Tři bratři, kde patřila mezi nejlépe oblečené celebrity večera.

    Zpěvačka Marie Rottrová vypadá pořád skvěle!
    Autor: Hurda Martin

     

  • 2.

    Jana Švandová (67)

    Jana Švandová (67) klame svým tělem už řady let a asi by jí nikdo nehádal, že má za tři roky sedmdesátku na krku. Modrooká blondýnka dobývala srdce českých milovníků filmů už od konce šedesátých let. A od té doby se ani moc nezměnila, ale taky si nechala trošku chirurgicky pomoct. „Když se umění plastické chirurgie využívá s mírou, tak nemám nic proti. Třeba úprava víček nebo vyhlazení by měla využít každá žena,“ doporučuje herečka. Švandová také prozradila, že se poctivě natírá každý den výjimečnou mast z pánské předkožky.

    Jana Švandová vypadá na svůj věk stále úchvatně!
    Autor: Jan Tůma

     

  • 3.

    Petra Janů (61)

    Zpěvačka Petra Janů (61) má ve svém nočním stolku rovněž elixír mládí. Na koncertních pódiích řádí jako dvacítka a její postavu by jí mohla závidět jakákoliv její mladší kolegyně. A to si z ní dělali kolegové během jejích začátků srandu, že je příšera. Zpěvačku to však neodradilo a začala makat nejen na svém hlase, ale i na svém zevnějšku. Petra Janů si nechala vylepšit nejen poprsí, ale pravidelně dochází na aplikace séra, které podporuje tvorbu kolagenu. „Snažím se vypadat k světu. Když je ta možnost, tak proč ji nevyužít? Taky nevím, proč bych to měla tajit,“ říká o sobě zpěvačka.

    Petra Janů byla kolegy považována za příšerku!
    Autor: Blesk - Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan a Martin Pekárek a archiv Blesku

     

  • 4.

    Zdena Studénková (60)

    Zdena Studénková (60) je často viděna ve společnosti mladších mužů, což jí očividně svědčí. Zdena striktně odmítá, že se kdy podrobila jakékoliv plastické operaci. Jedinou, kterou v životě kdy prošla, je operace očních víček. Její plné rty, tvář takřka bez vrásek však svědčí spíš o opaku, anebo snad objevila tajemství nápoje mladosti? Herečka letos v květnu oslavila šedesátku a patří stále mezi nejkrásnější herečky československého filmového plátna.

    Zdena Studénková o plastikách mlží!
    Autor: Profimedia

     

  • 5.

    Heidi Janků (51)

    Další „harcovnice“, která uměla zastavit čas, je zpěvačka Heidi Janků (51). Ta patřila vždy za velmi vyzývavé ženy, které se rády ukazují. I přes svůj věk se zpěvačka dodnes nestydí svléknout do spodního prádla a nafotit odvážné sexy fotky. A proč by taky ne, její křivky vypadají, jakoby jí bylo o několik let méně. Těsně po padesátce však i ona šla pod nůž a nechala si udělat výplně obou tváří.

    Heidi Janků si stále udržuji krásnou postavu!
    Autor: herminapress.cz

     

  • 6.

    Yvetta Simonová (85)

    Zpěvačka Yvetta Simonová (85) také přelstila zub času, který se na ní vůbec nepodepsal. I když už má pomalinku nakročeno k devadesátce, tak stále vypadá jako za mlada. Ale i ona navštívila plastického lékaře skrz svá víčka: „Se stářím se vůbec nekamarádím, to asi žádná žena, ale na druhou stranu si uvědomuju, že se svým věkem nic neudělám.“ Většinu života však svou krásu šlechtila dobrou kosmetikou a přírodními maskami.

    Yvetta Simonová vypadá už od začátku kariéry pořád stejně.
    Autor: Martin Hurda

     

  • 7.

    Saskia Burešová (68)

    Bývalá televizní hlasatelka Saskia Burešová (68) vypadá už několik desítek let stále stejně, i když zde také pomáhaly šikovné ruce plastického chirurga. S omlazováním známá hlasatelka začala hned po revoluci a bavila se tím až do nedávné doby. Své rady ohledně krásy chtěla jednu dobu zpeněžit ve svém salónu, jenže tento nápad se nesetkal s úspěchem a Saskia nakonec skončila bez práce. Teď prý už se zkrášlováním skončila, nechce totiž vypadat jako vosková figurka.

    Saskia Burešová už léta vypadá pořád stejně!
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Marta Skarlandtová (66)

    Televizní hlasatelka Marta Skarlandtová (66) také vypadá řadu let stále stejně. Během své éry patřila k nejpopulárnějším hlasatelkám České televize. Dnes se Skarlandtová věnuje spíše psaní textů a překladům. Práce v televizi jí nikdy neuspokojila. Ale i když už má hodně bývalá hlasatelka přes šedesát, vypadá stále skvěle a to zřejmě i bez zásahů chirurgů.

    Bývalá hlasatelka vypadá pořád skvěle.
    Autor: Google

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 78

tipr: Bohužel ten věk už mají i s nemocemi které obnáší právě ten věk a nic nezábrání tomu ani když na sebe hodí mladistvé oblečení a plastiky. Chápete? Ten věk už prostě mají , jde o věk a nikoli vizáž .Stejné to je i u mužu , mužou sebelíp , dobře vypadát na svůj věk ale bohužel ten věk tu je a nedá se obelstít ani mladším vzhledem který je jen slupkou zakrývající známky stáří .To je jako když budete soustavně přetírát starou almáru a když se rozsype , divít se proč ,když vypadala tak pěkně.

(30. 10. 2014 08:58)

ejvm1712: Vždyť celej život h o v n o dělaj!

(28. 08. 2014 14:08)

pepicka71: Kdyby dámy dělaly nevím co,mládí stejně nikdy nedohoněj.

(28. 08. 2014 13:09)

ivoadler: Zdena Studénková není Češka, nejsem jediný, komu to vadí. Janků je mezi nimi ještě relativně mladá a proto se dá říci, že vypadá dobře. To ostatní jsou báby, děj se co děj.

(28. 08. 2014 11:17)

trhnisinadledvinkou: no, studénková vypadá jak z vosku.. a není češka

(28. 08. 2014 10:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy