Budí dojem postavy z nějakého fantasy-hororu nebo nedolíčeného pierota... Zpěvák Adam Mišík takhle ztvárňuje představu o ráji. Z fotek je jasné, že přednost má hudba, což dokazuje kytara v jeho rukách "Ráj je místo, kam se těším. Jednou, doufám, ho i najdu, ten ráj. Myslím si, že o tom život je, abychom ráj jednou našli. Focení bylo příjemné, byl hezký den a všude lezli brouci a žížaly," řekl Mišík.

Mladý zpěvák bude jednou z hlavních postav z charitativního kalendáře sdružení Art For Life, které tímhle způsobem vybírá peníze na prevenci HIV a AIDS. Za šest let už se povedlo díky umění vybrat přes jeden a půl milionu korun. Mišíkův ráj fotila Bára Alex Kašparová.

Z Adama se rukama vizážistů stala porcelánová panenka
Autor: Art For Life

Mišík přitom patří do věkové kategorie, která se o téhle pohlavní nemoci často nedozví ze správných míst. Dokazuje to i Adamova zkušenost. "Popravdě, koukal jsem kdysi na nějaký dokument o skupině Queen. A Freddie Mercury na AIDS zemřel. Tam jsem se poprvé dozvěděl o AIDS. Ptal jsem se táty a mámy, co to je vůbec za nemoc a co to znamená," přiznal Mišík.

Adam si představuje, že ráj je plný hudby
Autor: Art For Life

 

Fotogalerie
7 fotografií